dimarts, 16 d’octubre de 2012

Els jocs de la fam de Suzanne Collins

Si t'agraden les aventures trepidants i les històries on l'amistat té un gran paper, no et perdis ni la trilogia ni la pel·licula.

 

Dins aquesta pàgina web trobareu informació sobre l'autora i els personatge. També podeu llegir els primers capítols de les tres obres que componen la saga: Els jocs de la fam, En flames i L'ocell de la revolta. No us perdeu els Test sobre Quina puntuació rebries com a tribut? i aquells que heu llegit els llibres, Ets un veritabl@ expert@ en Els jocs de la fam?

ATENCIÓ! 


ES SORTEJARÀ UN EXEMPLAR DE Els jocs de la fam ENTRE AQUELL@S QUE FACIN UN BON COMENTARI A AQUESTA ENTRADA EXPLICANT LA RAÓ DE LA UTILITZACIÓ DE L'ARROVA A L'ÚLTIM TEST MENCIONAT I EN AQUEST PARÀGRAF.

2 comentaris:

  1. Hola!

    Encara que no sigui alumna de l'instut es pot participar? :) L'arroba es fa servir per tal de no utilitzar voacublari sexista: és a dir, enlloc de posar aquells o aquelles si poses l'@ ajuntes els dos gèneres en un.

    ResponElimina
  2. Molt bé, Anna, encara que no siguis alumne... Animem l'alumant a imitar-te i contestar de manera personal la pregunta.

    ResponElimina