dissabte, 17 de novembre de 2012

L'institut Bernat Metge a la Universitat de Barcelona

L'exposició organitzada el curs 2011-2012 per la biblioteca del centre "Manuel de Pedrolo, abans i ara" serà a la Facultat de Formació del Professorat de la UB del 19 de novembre de 2012 al 31 de gener de 2013.
La mostra que es presenta a la Biblioteca del Campus Mundet intenta recrear l’esperit original del projecte amb les petjades vermelles que guien el visitant en el recorregut pels diferents espais de l’institut.
El contingut de l’exposició està dividit segons els gèneres que conreà l’autor de la Segarra, en total es presenten una vuitantena d’obres, gairebé totes primeres edicions, que pretenen ser un tast per conèixer l’àmplia obra pedroliana. Es fa especial esment a la literatura juvenil, amb diferents edicions de Mecanoscrit del segon origen (1973), la novel·la més llegida pels joves, i altres obres.
Així mateix, s’exposa un seguit de material complementari: la guia de l’exposició, les propostes didàctiques per als alumnes del centre que van visitar l’exposició, cartells publicitaris i el treball realitzat pels alumnes de 4C d’ESO el “Feisbuc de Manuel de Pedrolo”.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada