diumenge, 19 d’abril de 2015

Llibres lliures per Sant Jordi

Per segon any aquest Sant Jordi comptarem amb una parada de l'Associació del Llibres Lliures a l'Institut Bernat Metge perquè qui vulgui pugui col·laborar amb aquesta entitat sense ànim de lucre que promou la lectura.  Aquesta col·laboració coincideix amb el temps que la llibreria existeix. El gener del 2014 al bloc ja ens vam fer ressò de la llibreria perquè la vam visitar  amb un grup d'alumnes de l'optativa de "Biblioteca d'aula" de 2n d'ESO.Aquesta associació, basada en la solidaritat i la difusió de la cultura, va obrir l’agost del 2013 al carrer Cantàbria, 72, només a uns cinc minuts de l'institut.
L’objectiu de l’associació és fer arribar els llibres a totes aquelles persones que desitgin tenir-los de forma gratuïta; d'aquesta manera es difon la cultura i s'intenta lluitar contra la crisi, alhora que s'és respectuós amb el medi ambient, gràcies al reciclatge.

Imatge de la llibreria preparada per Sant Jordi, dissabte 18 d'abril de 2015.

Qualsevol persona pot venir a la llibreria i endur-se llibresLa llibreria es finança amb les donacions voluntàries, ja sigui de llibres, DVD o amb aportacions econòmiques, i quotes de socis. La gent que hi treballa ho fa de manera voluntària i altruïsta, simplement ajudant a transmetre coneixement a través de la lectura.