dissabte, 30 de gener de 2016

Jordi Sierra i Fabra, guanyador de premis...

Aquest mes de gener l'escriptor barceloní Jordi Sierra i Fabra ha guanyat el Premi Edebé de Literatura Juvenil amb la novel·la El aprendiz de brujo y Los Invisibles. Una obra sobre un nen zombie i un bruixot que viuen una aventura inquietant en una atmosfera gòtica. L'autor va escriure l'obra en sis dies, tot i que fa seixanta anys que es dedica a escriure.


L'escriptor ha guanyat molts premis: Premi Vaixell de Vapor, Premi Columna Jove, Premi Joaquim Ruyra, Premi Ramon Muntaner, Premi Gran Angular de Literatura Juvenil, Premi Protagonista Jove i Premi La Galera Joves Lectors, entre molts altres.
El barceloní va crear una fundació, la Fundació Jordi Sierra i Fabra i el Taller de Letras Jordi Sierra i Fabra, que promou un premi literari i fomenta la lectura entre els joves a la ciutat colombiana de Medellín.

Al nostre institut llegim en català dos llibres de l'autor: a 2n d'ESO, Temps de gebre i a 3r d'ESO, Camp de maduixes. A la biblioteca de l'institut podeu trobar més llibres de l'autor.

Si vols conèixer més sobre l'autor clica aquí