diumenge, 8 de maig de 2016

Col·laborem amb el centre de documentació sobre literatura juvenil Artur Martorell


Des de finals d'abril i fins a finals de maig, la Biblioteca de l'institut col·labora amb la Biblioteca Artur Martorell, centre de documentació especialitzat en literatura infantil i juvenil. Aquest ens té com a objectius promocionar les biblioteques escolars, fomentar la lectura, difondre els llibres entre l'alumnat i  recuperar la memòria històrica. 

Biblioteca Artur Martorell


La col·laboració consisteix en recollir dades sobre gairebé quaranta obres diverses, amb múltiples formats i gèneres  còmic, manga, llibre, àlbum il·lustrat...–, que ens han fet a mans. Principalment tots els alumnes que visiten la biblioteca a les tardes poden accedir als volums, exclosos de préstec, sota la supervisió de la bibliotecària. Així mateix, els alumnes de les assignatures optatives de "Biblioteca d'aula" de 1r i 2n d'ESO i el curs 2C també estan recollint dades sobre la recepció i els gustos lectors.
Manga


Alguns exemples de les obres disponibles són: el llibre Malko y papá de Gust; el còmic japonès Gundam The Origin de Yoshikazu Yasuhiko; l'àlbum il·lustrat Love, El zorro de Frédéric Brrémaud i Federico Betolucci o la sèrie del còmic El petit Pelut de Pierre Bailly i Céline Fraipont.    
Còmic

Llibre àlbum
Esperem que visiteu la biblioteca i gaudiu d'aquestes novetats. Bona lectura!