dimarts, 22 de novembre de 2016

Primera sessió del CLUtopia dedicada a Roald Dahl

El passat dilluns 14 de novembre va tenir lloc la primera sessió del CLUtopia (Club de Lectura) del curs 2016/2017. La dinamització de la professora Montserrat Morera va ajudar a anar lligant comentaris i temes com la infantesa, les pors, les llaminadues, els gats i altres reflexions sobre els contes de Roald Dahl “El nen” i “Edward el conquistador”.

Ensenyant algunes de les noves adquisicions de la biblioteca en l'Any R. Dahl


Trobareu la notícia ampliada al web de CLUtopia

diumenge, 20 de novembre de 2016

Inauguració de la Biblioteca Mariona Casajuana

Aquest mes estem d'estrena, el passat divendres 18 de novembre vam celebrar que la nostra biblioteca durà el nom de Biblioteca Mariona Casajuana. A les 19h ens vam trobar amics, companys, representants de l'AMPA, que van regalar una orquídia blanca i un text, i alumnes i exalumnes de la Mariona per celebrar una trobada-homenatge.

Imatge de la porta d'entrada a la Biblioteca Mariona Casajuana amb el logo creació de R. Ballesté

Detall de flors decoratives

Entenem que la biblioteca és un cor que batega amb la presència d'alumnes que estudien, comenten, parlen i riuen... Batega amb iniciatives com el CLUtopia, la formació d'usuaris, i exposicions, com la que vam inaugurar també divendres, realizada pels alumnes de l'Optativa de Biblioteca d'Aula (1r-2n d'ESO), dedicada a l'Any Roald Dahl i que s'estén per l'institut i acaba amb un mural al 2n pis.


Detalls de les taules punts de llibres i xocolata


Alumnes de l'Optativa de Biblioteca d'Aula de 1r

Punt de llibre commemoratiu

A la Biblioteca Mariona Casajuana ens esperava un detall recordatori, el punt de llibre dissenyat pel professor Ramon Ballesté, i xocolata força xocolata (bombons, rajoles diverses i altres llaminadures) que ens traslladava a la nostra infantesa, lligava amb l'exposició de Dahl, la fàbrica de xocolata i endolcia el moment. Estem orgullosos que la nostra biblioteca dugui el nom de la Mariona...

Gràcies a tots els que heu fet possible aquesta iniciativa.

Biblioteca plena

Per molts anys Biblioteca Mariona Casajuana!!!