dijous, 8 de desembre de 2016

Contacontes al I Mercat Cooperatiu Escolar de Sant Martí

Cada any des del 2011, se celebra el mercat d’intercanvi al centre, que aquest curs s'obre al barri gràcies a la coordinació amb les escoles La Palmera i Sant Rafael amb el nom de I Mercat Cooperatiu Escolar de Sant Martí. Tindrà lloc dissabte 10 de desembre, des de les 10 del matí i fins a les 13h del migdia, a la Rambla Guipúscoa, entre el carrer Cantàbria i el c/Puigcerdà.
Enguany la biblioteca ha fet una donació de llibres per a col·laborar amb el Mercat i ha organitzat el Contacontes del Mercat Cooperatiu conjuntament amb alumnes del curs 1D de l'ESO. Es narraran dos contes creats per dues alumnes, l'Àmber Gascón i la Paula Sala, que seran les encarregades de presentar-lo conjuntament amb altres companys de curs. Hi haurà dues narracións: a les 11h, el conte "El gran viatge" i a les 12h, el conte "Tic-tac, tic-tac"

Ja fa anys que la biblioteca col·labora amb les activitats organitzades dins el marc de l'Agenda 21, com va ser la plantada d'un xiprer al pati que commemorava el 1r CLUtopia (Club de Lectura Utopia).
Us hi esperem!!!