divendres, 16 de desembre de 2016

Renovem pertànyer al Directori de blogs i webs de biblioteques escolars

Aquest curs novament el nostre blog forma part del Directori de blogs i webs escolars. Aquest distintiu vol dir que el nostre espai virtual de biblioteca compleix els criteris de qualitat informativa pel que fa al contingut, al tractament de la informació i a l'actualització. Aquesta iniciativa ens permet, entre altres coses, donar a conèixer  tot el que fem a la biblioteca del nostre centre i compartir-ho amb d'altres centres del directori. Si voleu  accedir a la resta de blogs i webs adscrites en aquest projecte cliqueu aquí:dilluns, 12 de desembre de 2016

Èxit del 1r Contacontes del Mercat

Dissabte dia 10 la Biblioteca Mariona Casajuana va participar en el 1r Mercat Cooperatiu Escolar de Sant Martí a través d'una donació de llibres i l'organització del Contacontes del Mercat Cooperatiu Escolar de Sant Martí conjuntament amb alumnes del curs 1D de l'ESO. Dues alumnes de 1D, Paula Sala i Ámber Gascón, van explicar els contes "El gran viatge" i "Tic-tac, tic-tac", respectivament, acompanyades d'altres companyes que van dinamitzar- mitjançant disfresses i dibuixos al·lusius als textos-  les diverses sessions del matí i el migdia. 
Molts infants van gaudir amb atenció de la posada en escena dels contes i de les llaminadures que es van regalar al final.


La parada de llibres del mercat va anar a càrrec d'algunes alumnes de 3A, que van classificar els llibres i endreçar-los segons gèneres i temes. Gràcies a tot l'alumnat que hi va col·laborar!