divendres, 17 de març de 2017

David Cirici, al Bernat Metge

David Cirici ens ha visitat aquest divendres. Ens ha explicat una mica la seva biografia i els procés d'escriptura de la novel·la de ciència-ficció L'esquelet de la balena (1986). Tot seguit, tres quarts d'hora intens de preguntes sobre l'argument, els personatges, el desenllaç, detall
concrets o les influències a l'hora d'escriure l'obra. 


David Cirici, a la sala d'actes durant la sessió

Detall dels alumes de 1r d'ESO


Després ha signat alguns exemplars de la seva novel·la i els ha dedicat. Així mateix, ha visitat l'exposició muntada pels alumnes de 1r d'ESO de l'Optativa de Biblioteca, que li han ensenyat com han organitzat la mostra. L'autor ha destacat amb sorpresa que hi hagués l'obra Robòtia (1985), el seu primer llibre publicat. També ha comentat les diferents edicions dels llibres L'esquelet de la balena i quines li han agradat més.
Signant exemplars
A la mostra ha destacat, quan vist la llista dels premis, l'orgull d'haver rebut el Premi Sant Jordi, 2016 per llibre El setè àngel (2016).

Mirant les diverses edicions de L'esquelet de la balena

Els alumnes escolten ben atents

Així mateix, ha parlat dels exemplars continuació de la novel·la distòpica L'esquelet de la balena, Zona prohibida (2013) i La decisió d'en Viggo (2015). Ambdós llibres, presents a l'exposició, es podran demanar en préstec un cop desmuntada la mostra.

Comentant amb alumnes

Destacant les diverses edicions

Mirant la biografia, la llista de premis i la bibliografia recollida a la mostra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada